mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

nieuwe A klasse sedan

 

Eerder dit jaar presenteerde Mercedes-Benz in China de A-klasse L Sedan, een auto die in niet-verlengde vorm ook naar Europa komt.
 

In april  toonde  Mercedes-Benz - in China -  de A-kasse L Sedan. Dit  is een sedanversie die blijkbaar naast de nieuwe CLA-klasse een plekje in de Chinese Mercedes-showrooms gaat krijgen.

De A-klasse Sedan komt nu (zonder de  "L"  in zijn naam) ook naar Europa.  Let op: het is niet deze  verlengde  Chinese L versie  waarvan Mercedes-Benz nu een stel teasers toont.

De Chinese A-klasse L Sedan  heeft een wielbasis van 2,89 meter. De kortere Europese versie heeft gewoon een 2,73 meter lange wielbasis van de reeds bekende hatchback. Volgens Mercedes-Benz ligt de cW-waarde van de A Sedan op 0,22, en heeft daarmee - opnieuw volgens Mercedes Benz -  een lagere luchtweerstandscoëfficiënt dan dat van elke andere productieauto ter wereld.....

Mercedes-Benz gaat de nieuwe A Sedan voor de Europese markt in het Duitse Rastatt bouwen.  De "live" onthulling verwachten we dit jaar... 

Maar wat een plaatje is deze auto!

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

Nieuw Binnen

Aangesloten

facebook breed

 


Sterdome

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0113-272323
info@sterdome.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering